KURS: Röst och Kropp för improvisatören

Event inställt

KURS: Röst och Kropp för improvisatören

Biljetter från 990,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2022 10:00 - 16:00

Beskrivning

Teknikdag för röst och kropp

En endags-workshop där vi lägger lite extra tid på de där delarna som bara ska funka när vi improviserar.
Vi djupdyker i hur vi arbetar med kroppen, hur vi arbetar med rösten och hur vi kan kombinera dessa två. Vi kommer i huvudsak arbeta med tekniska övningar som vi sedan sätter samman med hjälp av improvisation.

Dagen kommer innehålla: 

* Grundläggande röst och sångteknik med övningar som du kan ta med dig hem. 

* Övningar som hjälper dig att medvetandegöra din improvisation med kroppen. 

* Improvisation där vi sätter samman detta till ett härligt flöde med många överraskningar!

För dig som har lite improvana eller motsvarande. Du behöver inte ha några speciella sång- eller röstkunskaper sedan tidigare utan bara vara nyfiken på rösten och vilka ljud den kan göra. 

Praktisk info

Datum: Lördag 26 november

Tid: Kl 10-16

Pris: 990 kr

Kursledare: Anna Magnusson


Anna Magnusson
är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Hon jobbar på Balettakademiens musikalutbildning, är en av kursledarna på Improverket, medlem i impro-duon Nobody's fault but mine och har medverkat i Improvision song contest på Stora teatern i Göteborg tre gånger.


Så här beskriver hon sig själv som kursledare:


Anna är en sjungande improvisatör. Men inte alltid på kurserna. Hon gillar impro som behandlar relationer, gärna som skaver lite och gärna i långformsformat. Hon gillar även relationer privat och uppskattar generellt att prata med folk. Med fördel om deras känsloliv, hon berättar även gärna och länge om sitt eget. Andra saker Anna gillar är musik, chokladbiskvier och brittiska deckare.

Bästa egenskap som kursledare: Den goda balansen mellan påhittighet, entusiasm och fokus!

Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, fars, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång driver även kurser inom improvisationsteater tillsammans med Improverket.
Just nu storsatsar vi på vår egenproducerade fars: "Lilla Fransyskan" - nypremiär 14e oktober! Spelas hela vägen till jul!

Varmt välkomna!

Lokal

Kvartersscenen 2Lång Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.