skip to main content

Kurs i Troll-Makeup

Kurs i Troll-Makeup

Från 1.995,00 SEK

Beskrivning

Ta chansen att lära dig hur man förvandlas till ett fantasifullt troll med vår Troll FX Makeup-kurs vid Helsinglight FX Academy. Denna kurs är anpassad för alla nivåer och leds av den erfarna FX Makeup artisten och läraren Petra Shara Stoor. Kursen hålls i Helsinglights inspirerande miljöer i den vackra gamla skolan i Vattlång, Nordanstig. Allt du behöver under kursen tillhandahålls av oss – från återanvändbara trollöron och näsa i latex till alla övriga FX-produkter, verktyg och förbrukningsmaterial. Du får även ta med dig öronen och näsan hem! Det totala värdet av materialen du använder och får med dig hem är cirka 1 000 kr per deltagare.

KURSDETALJER:

Datum: Lördag den 23 mars
Tid:
10-16, inklusive en timmes lunchpaus
Plats:
Helsinglight FX Academy, Vattlång 114, Nordanstig
Åldersgräns:
Från 15 år och uppåt

Begränsat antal platser.

KURSPRISER:

Early Troll Pris: 1 995 kr (Boka din plats före 29 februari)
Ordinarie Pris: 2 495 kr (Vid bokning efter 29 februari)

Kurspriset inkluderar trollöron, näsa, användning av FX-material och verktyg till ett värde av ca 1 000 kr per person. (effektlinser ingår ej, säljs separat under kursen för de som önskar köpa).

Kaffe, te och enklare fika ingår även i kurspriset. Ta med egen lunch.

KURSINNEHÅLL:

Materialgenomgång: En introduktion till FX Makeup, lösdelar, och effektlinser.

Design och Skisser: Lär dig att planera, skissa, och utforma din egen unika trollkaraktär.

Applicering och Insminkning: Tekniker för att applicera och måla lösdelar som näsa och öron med latex och FX Makeup. Skita ner tänderna med tandlack, skapa illusioner och andra effekter med hjälp av smink.

Skapande av Karaktärsdrag: Använd effektvax, latex, och 3-D Gel för att skapa autentiska trollkaraktärsdrag som vårtor, spetsiga hakor, sår, linjer och rynkor.

Frisyr, Kläder och Fotografering: Avsluta din förvandling med en passande trollfrisyr och klädsel du har med som passar ett troll, följt av en fotografering där du får 2-3 bilder på dig som troll. Perfekt till din portfolio eller minnesalbum.

ÖVRIGT:

Alla kursdeltagare erbjuds 15% rabatt på vårt sortiment av FX makeup och Halloween linser efter avslutad kurs. 

Har du fler funderingar, vänligen kontakta petra@helsinglight.com eller Skicka DM till oss på Helsinglight Facebook/Instagram.

  Välkomna till en fantasifull, lärorik och kreativ dag!

  Kreativa hälsningar
  Petra
  FX Artist Helsinglight

  Arrangör

  Helsinglight FX Academy - Din makeupskola för att lära dig FX makeup och specialeffekter


  På Helsinglight FX Makeup Academy i vackra Hälsingland lär du dig skapa allt från läskiga zombier till fantasifulla silikonmasker och FX-prosthetics. Vår makeupskola erbjuder korta kurser, intensiva bootcamps och längre utbildningar i SFX makeup, masker och specialeffekter. I vår shop hittar du kvalitativa FX produkter för att fortsätta skapa med FX Makeup på egen hand.

  Våra lärorika utbildningar i specialeffekter passar både nybörjare och erfarna makeupartister, cosplayers, lajvare och filmnördar mm. Vi erbjuder kurser på svenska, engelska och finska och är den enda makeupskolan i Sverige som erbjuder en unik utbildning i att skapa helmasker i silikon och vårt kursutbud utökas kontinuerligt. 

  Boka din plats nu på någon av våra kurser och lär dig mer om att skapa läskiga monster och magiska varelser med FX makeup på Helsinglight!

  Du kan även besöka vår FX Shop på helsinglight.se

  Lokal

  House of Helsinglight, Vattlång 114, 829 91 Ilsbo

  Headliners

  Petra Shara Stoor
  FX Artist, Helsinglight

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Närliggande evenemang
  Evenemang från samma kategori
  Liknande upplevelser
  Återbesök evenemang
  Upptäck mer