Kurdoslavia

Kurdoslavia

Från 85,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

För första gången någonsin kommer Kurdoslavia att sända en delegation för ett betydelsefullt statsbesök, och Bonden Bar har valts som den prestigefyllda platsen för denna afton.

Representanter för Folkrepubliken kvällen till ära är inga mindre än...

Edon Cakolli

Örkelljungas finest med rötter i Kosovo. Edons humor beskrivs bäst som flera nyanser mörkare än de svarta sportbilar han gillar att köra. Och vad kan vara mörkare än svart? Edons själ...

Neven Jugo

Förutom att axla det heroiska ansvaret som Folkrepublikens Generalsekretare så ser ni denna Stockholmsbaserade ståuppkomiker på en scen nära er eller på TikTok där han går under (spion)alter egot; Goran.

Kerim Hrustanović

Från Mostar till Norrköping, Malmö till Mallorca, Wien till Tumba! Kamrat Kerim är överallt, hela tiden! Även om han titulerar sig själv som komiker så är han hängiven sin roll som Propagandaminister och driver tillsammans med Neven Jugo och Cecilia Saberi podcasten "Historiskt Inkorrekt.

Wally Zamwa

Vår finurliga Hampaminister och konferencier för kvällen. I kontrast till Wallys föräldrar, som tog till beväpnad kamp för Folkrepublikens frihet som gerillasoldater, så blev deras son en pacifistisk, hundälskande, hampanjutande komiker som sällan är rädd för att gå över en gräns eller två i jakt på ett skratt.

Lokal

Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.