skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Kungliga Akademiska kapellet: Vårkonsert

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Kungliga Akademiska kapellet: Vårkonsert

Från Gratis

Plats

Datum

19 maj 2024 15:00 - 17:00

Beskrivning

Välkommen till Kungliga Akademiska kapellets vårkonsert!

Kungliga Akademiska kapellet framför Mozart Pianokonsert nr. 20 d-moll och Mahler Symfoni nr. 1 D-dur.

Dirigent: Stefan Karpe

Solist: Martin Sturfält (piano)

Söndag 19 maj: Universitetsaulan, kl. 15.00-ca. 17.00 (inkl. 30. min paus). Café Alma i Universitetshuset har öppet från kl. 14.00 och säljer även fika och förfriskningar i pausen. 

Fri entré, men biljett krävs. OBS! Vi har nyligen ändrat hur vi distribuerar biljetter. Biljetter bokas nu endast via Billetto.se! Biljettsläpp 18 april.

Det är onumrerade platser, dörrarna in till aulan öppnar kl. 14.00. 

www.akademiskakapellet.uu.se

Arrangör

Uppsala universitet har två egna orkestrar, symfoniorkestern Kungliga Akademiska kapellet, under ledning av Stefan Karpe och storbandet Uppsala University Jazz Orchestra, under ledning av Ulf Johansson Werre. Dessa orkestrar, som till största delen består av studenter och anställda vid universitetet, är knutna till musikinstitutionen Musicum, belägen på Kyrkogårdsgatan 4 i centrala Uppsala. De flesta av orkestrarnas konserter framförs i Universitetsaulan, men vi arrangerar även mindre konserter och evenemang, som t.ex. kammarmusikkonserter, på Musicum. 

Lokal

Universitetshuset, Biskopsgatan 3, 753 10 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer