KUNDALINI - the source of life

KUNDALINI - the source of life

Få biljetter kvar

Biljetter från 750,00 SEK

Plats

Datum

29 apr 2023 12:30 - 19:00

Beskrivning

Kundalini - en liten droppe av det gudomliga! En kraft som ligger sovande inom dig.

Nu är det dags att vakna! 

Att väcka din inre kraft. 

Tantrans praktiker har sedan tusentals år fokuserat på att väcka denna oerhörda kraft och att lära sig rikta den till olika områden i livet.

Under denna workshop kommer vi att jobba med tantriska meditationer, energi arbete, massage och fokuserade samtal för att väcka och rikta din kraft.

Plats:

Inre Natur - Örebro

Tider:

12.30 - Öppnings cirkel

13.30 - Tantrisk meditation

14.30 - Paus

15.00 - Övning för att rikta din energi

16:00 - Bodywork & energy work i grupp

18.30 - Avslutnings cirkel

Pris: 750 kr

Fika ingår

Läs mer om The Art of Love på hemsidan.

Arrangör

Välkommen till Sveriges främsta tantra lärare - Lin Holmquist och hennes skola The Art of Love. Här kan du boka in dig på tantra retreat, par kurs i tantra eller tantra massage kurser. 


Tantra är en österländsk filosofi som handlar om att väcka livskraften inom dig för ett mera levande liv! Många gånger involverar tantrans praktiker meditation, medveten närvaro, beröring och andningsövningar.

Välkommen på någon av mina spännande kurser.

Lokal

Inre Natur, Storgatan 49C , 703 63 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.