Kulturonsdag: Pia Cornelius, make-up designer och specialeffekternas mästarinna

28 okt 2020 18:30 - 19:30

Föredrag med Pia Cornelius.

Makeup-designern Pia Cornelius har jobbat med internationella filmteam sedan slutet av 80-talet. Under kvällens föredrag berättar hon och visar bilder från sin långa och spännande karriär som maskör och makeup-designer. Vi får se exempel på hur hon har förvandlat skådespelare till oigenkännlighet och höra henne berätta om olika anekdoter under sin bana i filmvärlden.

Efter många år som boende i Sydafrika återvände hon till Sverige 2016 och bor nu i Falköping.

Färre i publiken än vanligt: Vår vanliga maxpublik är 60 personer. Under hösten 2020 är maxpubliken 45 personer. Var därför snäll och avboka era platser om ni får förhinder. Vi har också bytt lokal från Lilla Salongen till Stora Salongen för att öka det sociala avståndet.

Att tänka på: Håll socialt avstånd i lokalen och agera så att andra personer i publiken kan känna sig trygga. Tack!
Handsprit kommer att finnas på plats. 

Arrangörer: Lilla Edets kommun och Folkets Hus

GDPR: Vi behandlar bokningen och era personliga uppgifter enligt lagen om GDPR.

Vi ber om ursäkt i förväg för att Billetto tar ut en avgift för sms-avisering. Vi önskar att det var gratis men vi kan inte ändra på Billettos hantering av sms-utskick. Den som vill undvika kostnaden får endast avisering via mejl som bekräftelse på bokningen. Detsamma gäller information om aktiviteten av någon anledning måste ställas in.
Tips: Lägg in en påminnelse om aktiviteten i din privata kalender då det inte kommer någon sms-påminnelse dagen innan. Läs din mejl strax innan aktiviteten för att säkerställa att aktiviteten inte har avbokats.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.