KSM3 w/ Världen Brinner plus Its a Riot

30 nov 2019 21:00 - 1 dec 2019 01:00

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Make it Sound och RMP Musik presenterar stolt KSM3 och Världen Brinner med lokal support Its a Riot. Årets ösigaste kväll med livemusik och DJ


Du behöver ha fyllt 18 bast

KSM3 (Stockholm)

KSM3 är resultatet av en turbulent tid, då musiker, låtskrivare och grundbultar i banden KSMB och Fas3 bestämde sig för att musik, glädje och vänskap var att föredra framför sandlådor och förtal. Glädje är starkare än ilska och värme är skönare än kyla. Det är vad KSM3 vill sprida när de framför egna gamla och nya låtar på ett sätt som inga andra klarar av.

KSM3 är: Johan Johansson (KSMB m fl) Peter Ampull Schölander (KSMB m fl) Tony Johansson (Fas3) Johannes Borgström (Fas3, Captain Murphy) Robert Eriksson (Hellacopters, Strindbergs) Goda vänner, glädje och bra musik. Fuck the rest!

Världen Brinner (Västerås)

Bandet dök upp för ett par år sedan och gjorde sig snabbt ett namn med sin karaktäristiska utstrålning och scenenergi. Världen Brinner spelar glad och energifylld punkrock på svenska.
Skivan ”Slöseri Av Tid”, som släpptes på Luftslott Records tidigare i år har fått stående ovationer, och ännu bättre är bandets liveframträdanden med en frontperson som ger allt och lite till. Hon framför genom sina texter många tänkvärda åsikter, och som en recensent skrev; när Malin pratar, då lyssnar man.
Medlemmarna har spelat tillsammans i olika konstellationer under flera år, men valde slutligen att satsa på låtar skrivna på svenska och Världen Brinner blev till.

Musiken på Spotify:
https://open.spotify.com/album/02ZuBWyjBRAs88xWzYlfkl?si=YWayojtWTDWwdcSPjvgbMA

Facebook: https://m.facebook.com/varldenbrinner/

I samarbete med Pabst Blue Ribbon Sweden och Studieförbundet Bilda