skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Krönikespelet - Det rika Nova Vallis

Eventet är avslutat

Krönikespelet - Det rika Nova Vallis

Från 250,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

19 augusti 2022 - 20 augusti 2022

Beskrivning

För att köpa biljetter, välj ett datum i almanackan bredvid och tryck sedan på 20:00 nedanför datumen för att komma vidare.

När augustikvällen börjar skymma är det åter dags att bänka sig under de väldiga askarna vid Nydala klosterträdgård. En flöjt spelar en ålderdomlig melodi och skådespelet kan börja. Framför ruinerna från 1100-talet utspelas ett drama från medeltidens mäktiga kloster, ”Det rika Nova Vallis”.

Efter två års uppehåll är det historiska krönikespelet tillbaka och ger två föreställningar fredagen den 19 augusti och lördagen den 20 augusti mellan 20:00-22:00. Föreställningen sker utomhus med sittplatser på läktare, ta gärna med någon form av sittunderlag och varma kläder. Föreställningen är uppdelad i två akter och i pausen finns det möjlighet att köpa enklare förtäring i form av korv, dryck och snacks. 

Spelet sker med stöd av Region Jönköpings län och i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Finnveden och Värnamo kulturskola samt Svenska kyrkan i Värnamo och genomförs av Nydala byalag.

Arrangör

När augustikvällen börjar skymma är det åter dags att bänka sig under de väldiga askarna vid Nydala klosterträdgård. En flöjt spelar en ålderdomlig melodi och skådespelet kan börja.
Framför ruinerna från 1100-talet utspelas ett drama från medeltidens mäktiga kloster, ”Det rika Nova Vallis”.

Lokal

Nydala Klosterkyrka Nydala Klosterkyrka, Nydala, 570 03 Vrigstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer