skip to main content

Kristoffer Appelquist och andra skojare- Örnsköldsvik

Kristoffer Appelquist och andra skojare- Örnsköldsvik

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

6 sep 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

Kristoffer Appelquist är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod , intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Kristoffer har bland annat lett Svenska Nyheter, varit med i "Bäst i Test" och leder den otroligt populära podden "Kompaniet". Nu kommer han till Örnsköldsvik och ska få er att Skratta!

Daniel Strömberg vann Bungy Comedy 2015 och har sedan dess fått Sundsvall att skratta. Daniel driver den nystartade klubben "Checka Jaken" i Sundvall och har uppträtt med de flesta stora komikerna som Babben Larsson och Carl-Einar Häckner.

Innan kvällens standup-show, unna er en exklusiv måltid med vårt middagspaket från kl. 18:00. En förrätt och varmrätt väntar på er. Dörrarna till standup öppnas kl. 19:30 för en kväll full av skratt och underhållning.

Erik Moberg är konferencier i vanlig ordning

Arrangör

Lokal

Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik, Hotellgatan 9, 891 39 Örnsköldsvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer