Kristina Leesik, fiol

31 maj 2018 19:00 - 21:00

Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm


Examenskonsert, kandidat folkmusik.

Under mina tre år på Kungliga Musikhögskolan har jag fått uppleva så mycket som bidragit till att jag utvecklas musikaliskt. Det har jag gjort genom att ta del av all kunskap och inspiration som finns inom skolans väggar men också de resor och projekt som jag deltagit i, tänker främst på samarbetet med Västanå teater, Riksteatern, resan till Polen och mina 5 månader på Royal Conservatoire of Scotland.
Jag har haft möjlighet att spela musik från världens alla hörn tillsammans med människor från världens alla hörn. Allt detta har gjort att jag under min utbildningstid har haft förmånen att träffa, inspireras och musicera med andra musiker som delat min musikaliska passion och spelglädje.
När det nu är min tur att hålla examenskonsert vill jag visa er en glimt av allt det genom att bjuda på egenskrivet, musik från platser jag varit på och inspirerats av samt en del av mina olika musikaliska möten. Ni kommer även att få ta del av det jag tycker är så otroligt kul; att spela tillsammans med andra!

Medverkande:

Marika Bjärnborg
Tommy Lundgren
Angus Ian Ward
Justyna Krzyżanowska
m.fl.

Gratisbiljett

Stängd