skip to main content

Kristina Gern

Kristina Gern

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2024 22:00 - 7 jun 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Belle Soirée- Husarens festliga lördagar för sommaren 2024! 

Kristina Gern började vid 15 års ålder producera och spela musik och när hon var 18 år tog DJ-karriären fart med framträdanden på festivaler och nattklubbar runt om i Europa och även på Winter Music Conference i Miami

Åren 2011–2015 turnerade hon med gruppen Female DJ Revolution som tillsammans gjorde framträdanden på bland annat Bråvalla Festival, Sthlm Pride och efterfesten för Grammisgalan på Café Opera i Stockholm.

Hon har gjort DJ-shower och medverkat i olika TV- och radioprogram på TV4, The Voice, Power hit Radio, East FM, Radioseven och SR P4 samt Radio NRJ.

Ses i sommar!


18+


Arrangör

Sedan 1970 har Husaren varit en hjärteknut i Skövde, en plats där gemenskapen frodas, smakupplevelser tar center stage och nöjen skapar minnen för livet. Som en familjeägd och drivet etablissemang strävar vi ständigt efter att erbjuda en oöverträffad upplevelse för våra gäster.

Lokal

Husaren, Sankt Helenagatan 10, 541 30 Skövde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer