Eventet är avslutat

Kristin Amparo albumrelease

100,00 SEK

Datum

14 dec 2015 19:00 - 15 dec 2015 01:00

Beskrivning

Magnifika Kristin Amparo släpper sitt första album och firar detta med en konsert på Scala ihop med TBA - Piano, Niklas Wennström-Bas, Robert Mehmet Ikiz-Trummor.

Plattan spelade in så sent som i början av november i Stockholm och består av 8 låtar från den genre som står henne mycket nära hjärtat-Jazzen.

Jag ska följa mina drömmar med rak rygg.

Musiken är den gåva jag har fått och jag har valt att hedra och förvalta den av hela mitt hjärta. Att ständigt utvecklas och växa med den. Genom musiken kommer jag att ge allt jag är. Mitt mål är att knacka på hos så många hjärtan jag hinner under min livstid.

Jag har rest runt världen i musikens tecken och mött många fantastiska människor. Deras livshistorier, deras sånger och deras visdom lever i mig och det är de som blir mina sånger.

Albumet ”A Dream" är en hyllning till mina jazzhjältar.

Nina Simone följde mig när jag träffade min biologiska mamma Zoraida för första gången och hon tröstade mig och vaggade mig till söms med sin sång på hotellet i Cali. För det är jag evigt tacksam.

Tänk om den musik jag släpper kommer följa någon liten flicka på hennes resa genom livet.

Det är en dröm som vi firar den 14:e december på Scalateatern. Därav namnet på mitt fösta album - A Dream.

Varmt välkomna på en Jazzkonsert med hjärtat i centrum!

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.