skip to main content

Kristian Anttila live @ Bakgården

Nyligen tillagt

Kristian Anttila live @ Bakgården

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 jul 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

Kristian Anttila kommer åter till oss i sommar! Läs mer nedan, och glöm inte att boka bord utöver biljetten! 🥰

Boka: hello@bakgardenpizza.com

Inträde: 150kr (förköps via Billetto)

Stage time: 20:00

Artisten Kristian Anttila firar 20 år som artist. Med över 1000 spelningar i bagaget utmanar och expanderar han konsertformatet, och reser landet runt med sin fascinerande levnadsteckning. Den egensinniga jubileumsföreställningen innehåller ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna; Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer, från garage i Jokkmokk till basebollarenor på Kuba. Om var han är idag, ensam med en gitarr på scenen, och hur det kom att bli så. Allting berättat med en varm och humoristisk ton – och berör samtidigt psykisk hälsa på ett allvarsamt vis.

Det är oförutsägbart och tryggt på samma gång – Anttila tar lekfullt sin publik i handen och låter den också vara medskapare i stunden. Varje föreställning blir därför unik.

Kristian Anttila debuterade 2003 och har sedan dess släppt 7 studioalbum via allt från världens största skivbolag Universal till egen utgivning, där ett tjugotal av hans låtar har legat på rotation på P3 (bl a "Smutser", "Magdalena (Livet före döden)", "Västra Frölunda", "Säg Nej Till Mig). Låten “Oceaner” ljudsatte Volvo-reklamen 2017. Kristian Anttila har också samarbetat med artister som Sylvia Vrethammar, El Perro Del Mar och Olle Ljungström.

2017 utsågs Kristian till kompositör för Teatern Under Bron i Stockholm och komponerade musiken till pjäsen

”Skuldsanering” skriven av författaren Martin Bengtsson. 2018 blev Kristian tilldelad Ingmar Bergmanstipendiet och residens av Stiftelsen Bergmangårdarna samt Konstnärsnämndens Arbetsstipendium. 2019 tilldelades Kristian residens på House of Songs i Austin Texas där han jobbade med nytt material. Han tilldelades STIM-stipendiet 2020 med motiveringen ”artist vars skapande bedöms hålla en särskilt hög konstnärlig kvalitet”.

De senaste åren har vi sett Kristian Anttila utforska geografins ytterligheter. Troligen är han den svenska popartist som spelar flitigast utanför de större svenska städerna. Med en stark vilja att komma närmare sin publik besöker han Pajala och Dorotea, Karlstad och Växjö lika ofta som Stockholm och Göteborg.

Arrangör

Lokal

Bakgården, Kasernhöjden 6B, 653 39 Karlstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer