skip to main content

Krig, klimatkris och EU-motstånd - ska vi skrota drömmen om ett progressivt Europa?

Krig, klimatkris och EU-motstånd - ska vi skrota drömmen om ett progressivt Europa?

Från 70,00 SEK

Plats

Datum

29 maj 2024 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Det demokratiska maskineriet är igång för Europavalet den 9 juni. Men med pågående invasionskrig i Ukraina och en klimatkris som nått nya nivåer står mer på spel. Och den extrema högern växer sig allt starkare på vår kontinent.

Välkommen till ett samtal om det är möjligt att drömma om ett annat Europa. Är det naivt att våga tro på en progressiv vändning? Vilken betydelse har EU-valet och vilken roll bör arbetarrörelsen spela - nationellt och internationellt - för att förändra den politiska dagordningen?

Rörelsens salonger består av kortare inspel från skribenter i Rörelsen, tillsammans med ett panelsamtal och samtal bland publiken där alla får vara med och “salonga”.

Medverkande:
Ann Linde, tidigare utrikesminister
Emma Fastesson Lindgren
, EU-kandidat
Johan Sjölander
, verksamhetschef, Tankesmedjan Tiden

Fler talare tillkommer.

Tid och plats:
Onsdag 29 maj kl 18:00-20:00
Cirkelns bakficka, ABF-huset

Arrangörer: Tidningen Rörelsen och ABF Stockholm

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

Cirkelns Bakficka, ABF huset, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer