skip to main content

Kreativ undervisning och lek med siffror och bokstäver - Gratis inspirationsföreläsning

Kreativ undervisning och lek med siffror och bokstäver - Gratis inspirationsföreläsning

Från Gratis

Beskrivning

Kreativ undervisning och lek med siffror och bokstäver - Gratis inspirationsföreläsning om

-- Anmälan krävs - mer info nedan --

Inspiration i massor! Få tips och förslag på hur du gör undervisningen och leken kreativ. Hur du kan bidra till att engagera barnen och på nya sätt bidra till att de lär sig bokstäver och siffror. Lek och lär er fram till ny kunskap och upptäck hur kul det är att lära sig nya saker.

6/3 1830-1945 via Teams

Carolina Sundkvist, @kreativundervisning. Föreläsare, lärare och läromedelsförfattare. Ger tips och förslag på hur du hjälper barnen att knäcka läskoden och ger dig verktyg för en lyckad undervisning i helklass där eleverna når målen. 

Astrid Frylmark, leg. logoped och en av Sveriges mest erfarna experter inom språkstörning, språkutveckling och dyslexi. Astrid talar om att skapa förutsättningar för att utveckla både talspråk och skriftspråk i förskola och förskoleklass.

Hanna Malmström, Clicko AB (läromedelsutvecklare) bjuder på inspiration för dig och dina kollegor. Fokus ligger på praktiska tips och idéer på hur du kan öka nyfikenheten och intresset för bokstäver och siffror hos de yngre barnen.

· Inspiration kring bokstavslek 

· Kreativa lektionsförslag

· Lek med siffror och matematik

· Tips på arbetsupplägg
· Visar och berättar om olika pedagogiska läromedel
· Möjlighet att ställa frågor
· Perfekt investering av förtroendearbetstiden!

Passar både för förskola, föräldrar och grundskola. 


ANMÄLAN: Det är helt gratis! Du behöver bara boka biljetter via länken för att få tillgång till webinarslänken. Efter avslutad biljettbokning får du ett mejl med den aktuella länken i. 
 

Slutligen, kom ihåg att lägg in föreläsningen i din kalender så att du kommer ihåg den!


Varmt välkommen!

Headliners

Hanna Malmström
läromedelsutvecklare
Carolina Sundkvist
Föreläsare, lärare och läromedelsförfattare

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer