Kortfilmsdagen på Tegelscenen: Knattebio: Alfons Åberg Forever

Eventet är avslutat

Kortfilmsdagen på Tegelscenen: Knattebio: Alfons Åberg Forever

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

21 dec 2021 11:00 - 11:50

Beskrivning

Tre Knattefilmer om Alfons Åberg.
Del av Kortfilmsdagen på Tegelscenen 21:a december 
Barntillåten
Total längd: 40 min.

Fri entré men förboka gärna biljett.
Vi bjuder på pepparkakor, saft och glögg (och popcorn förstås). 

Tre Knattefilmer om Alfons Åberg. Två av dem baserade på böcker – Hur långt når Alfons och Alfons och soldatpappan – och den tredje på ett originalmanus, Alfons leker Einstein.

Hur långt når Alfons
Alfons och Soldatpappan
Alfons leker Einstein

Regissör till alla filmerna: Liller Möller.

Om kortfilmsdagen på Tegelscenen

21:a december är årets kortaste dag och Folkets bio tillsammans med arrangörer över hela landet lyser upp mörkret med kortfilmer. På Tegelscenen plockar vi fram projektorn och förvandlar vårt mysiga scenrum till en minst lika mysig biograf och visar film för olika åldrar under hela dagen. 
Vi bjuder på pepparkakor och glögg (och popcorn förstås). 

Välkomna in i värmen!

Fri entré! Läs mer och förboka gärna dina fribiljetter på vår hemsida: www.tegelscenen.se

Tegelscenen är dessvärre inte tillgänglighetsanpassad än. Scenen är belägen på andra våningen utan hiss. Vi vill alltid försöka lösa det så att alla kommer in ändå, hör gärna av dig så ser vi vad vi kan göra.

Adress: Söndagsvägen 9, Farsta
T-bana: Hökarängen (Gröna linjen)
Buss: Söndagsvägen (linje 172, 173, 188)

Hemsida: www.tegelscenen.se
Mail: info@tegelscenen.se

Kortfilmsdagen arrangeras i samarbete med Folkets Bio,  Farsta stadsdelsförvaltning och Studieförbundet Bilda.

Arrangör

På Tegelscenen kan du ta del av scenkonst, musik, dans, kurser och event av olika slag. Verksamhet är riktad mot alla åldrar och bedrivs av de konstnärer och aktörer som är verksamma i huset. Här hittar du konserter, dansklasser, föreställningar, föredrag, events, gästspel och mindre festivaler. 

Lokal

Tegelscenen Tegelscenen, Söndagsvägen 9, 123 60 Farsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.