skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Kortfilmsdagen 2021

Eventet är avslutat

Kortfilmsdagen 2021

Från Gratis

Plats

Datum

21 dec 2021 18:00 - 20:30

Beskrivning

Efter att ha anordnat flertalet kortfilmsfestivaler är vi nu tillbaka igen. 21 december är årets kortaste idag och det är precis på denna dag som vi tillsammans med er kommer att titta på flertalet spännande kortfilmer. Välkommen till Kölnavägen 2 i Arvslindan där vi kommer att kunna äta en matbit i vinterkylan, se två filmvisningar med flertalet kortfilmer (en för barn och en för de vuxna) samt diskutera spännande film. Undrar du vilka filmer vi kommer att visa? Toppen! Det är nämligen en överraskning och inget vi kommer att berätta i förväg. Vi kan dock lova att det är endast högkvalitativ film. Antalet platser är begränsade. Se till att köpa dina biljetter i förväg. Vi ses!


MAT OCH DRYCK
Både mat och dryck kommer att finnas till salu. Betalning sker på plats med Swish. Anmäl i förväg om du har några preferenser eller allergier.

KORTFILMSDAGEN
Konceptet Kortfilmsdagen startade i Frankrike 2011 och finns i dag i över 20 länder på norra halvklotet. I Sverige startade Kortfilmsdagen 2014 och antalet deltagare växer för varje år.

DATUM OCH TIDER
Tisdag, 21 december kl. 18.00.
Middag och mingel kl. 18.00 - 18.30.
Filmvisning kl. 18.30 - 19.45.
Mingel kl. 19.45 - 20.30.

PLATS
Kölnavägen 2, Arvslindan
785 60 Gagnef

KLÄDSEL & COVIDANPASSNING
På grund av rådande samhällsläge kommer biografdörrarna i ladan vara öppna. Det betyder samtidigt att det kommer vara kallt. Vi rekommenderar riktigt varma kläder. Gärna många lager. Utanför kommer det finnas flertalet eldar samt varm dryck.

BLI MEDLEM
Stötta samtidskonsten i Dalarna genom att bli medlem i Galleri Svarta Gran. Ditt medlemskap betyder mycket för oss. Gå in på https://www.svartagran.com/medlem.html.

SAMARBETSPARTNERS
Kortfilmsdagen genomförs med stöd av Svenska Filminstitutet och Folkets Bio.

Arrangör

DNA
Galleri Svarta Gran grundades för att stärka kulturlivet och tillgängliggöra smal konst till en bred publik som annars inte skulle besöka ett konstrum. Därigenom agerar Svarta Gran med konsten som medel för en demokratisk samhällsutveckling som grundar sig på jämlikhet, mångfald och kreativitet.

Experimentlusta
Galleri Svarta Gran präglas av en experimentlusta och nyfikenhet. Detta uttrycker sig genom att publiken får ta del av nya perspektiv och uttryck på den bästa samtidskonsten.

Perspektiv på samhället och oss själva
Genom modiga och utforskande konstupplevelser skapar Galleri Svarta Gran möten mellan publik, konst och konstnärer. Dessa möten ger perspektiv på samhället och oss själva.

Namnet
Namnet Galleri Svarta Gran kommer från det faktum att en från galleriet kan blicka upp mot Tjärnaberget och vid vissa tidpunkter se silhuetter av vackra granar. Närheten till natur och känslan av att vara en del av något större blev det som fick ge namn åt galleriet i dess begynnelse.

Lokal

Kölnavägen 2, 785 60 Gagnef

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer