Kortfilmsdagen 2021

Kölnavägen 2, 785 60 Gagnef
21 dec 2021 18:00 - 20:30
Biljetter Gratis - 175,00 SEK
Biljetter Gratis - 175,00 SEK

Efter att ha anordnat flertalet kortfilmsfestivaler är vi nu tillbaka igen. 21 december är årets kortaste idag och det är precis på denna dag som vi tillsammans med er kommer att titta på flertalet spännande kortfilmer. Välkommen till Kölnavägen 2 i Arvslindan där vi kommer att kunna äta en matbit i vinterkylan, se två filmvisningar med flertalet kortfilmer (en för barn och en för de vuxna) samt diskutera spännande film. Undrar du vilka filmer vi kommer att visa? Toppen! Det är nämligen en överraskning och inget vi kommer att berätta i förväg. Vi kan dock lova att det är endast högkvalitativ film. Antalet platser är begränsade. Se till att köpa dina biljetter i förväg. Vi ses!


MAT OCH DRYCK
Både mat och dryck kommer att finnas till salu. Betalning sker på plats med Swish. Anmäl i förväg om du har några preferenser eller allergier.

KORTFILMSDAGEN
Konceptet Kortfilmsdagen startade i Frankrike 2011 och finns i dag i över 20 länder på norra halvklotet. I Sverige startade Kortfilmsdagen 2014 och antalet deltagare växer för varje år.

DATUM OCH TIDER
Tisdag, 21 december kl. 18.00.
Middag och mingel kl. 18.00 - 18.30.
Filmvisning kl. 18.30 - 19.45.
Mingel kl. 19.45 - 20.30.

PLATS
Kölnavägen 2, Arvslindan
785 60 Gagnef

KLÄDSEL & COVIDANPASSNING
På grund av rådande samhällsläge kommer biografdörrarna i ladan vara öppna. Det betyder samtidigt att det kommer vara kallt. Vi rekommenderar riktigt varma kläder. Gärna många lager. Utanför kommer det finnas flertalet eldar samt varm dryck.

BLI MEDLEM
Stötta samtidskonsten i Dalarna genom att bli medlem i Galleri Svarta Gran. Ditt medlemskap betyder mycket för oss. Gå in på https://www.svartagran.com/medlem.html.

SAMARBETSPARTNERS
Kortfilmsdagen genomförs med stöd av Svenska Filminstitutet och Folkets Bio.

Profile picture
Galleri Svarta Gran

DNA
Galleri Svarta Gran grundades för att stärka kulturlivet och tillgängliggöra smal konst till en bred publik som annars inte skulle besöka ett konstrum. Därigenom agerar Svarta Gran med konsten som medel för en demokratisk samhällsutveckling som grundar sig på jämlikhet, mångfald och kreativitet.

Experimentlusta
Galleri Svarta Gran präglas av en experimentlusta och nyfikenhet. Detta uttrycker sig genom att publiken får ta del av nya perspektiv och uttryck på den bästa samtidskonsten.

Perspektiv på samhället och oss själva
Genom modiga och utforskande konstupplevelser skapar Galleri Svarta Gran möten mellan publik, konst och konstnärer. Dessa möten ger perspektiv på samhället och oss själva.

Namnet
Namnet Galleri Svarta Gran kommer från det faktum att en från galleriet kan blicka upp mot Tjärnaberget och vid vissa tidpunkter se silhuetter av vackra granar. Närheten till natur och känslan av att vara en del av något större blev det som fick ge namn åt galleriet i dess begynnelse.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.