skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Kortbane-SM/JSM i simning 2023

Eventet är avslutat

Kortbane-SM/JSM i simning 2023

Från Gratis

Plats

Datum

22 nov 2023 08:00 - 26 nov 2023 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Svensk Simidrott tillsammans med Västsvenska Simförbundet och simföreningarna S02 och Göteborg Sim välkomnar alla till SM-tävlingarna i simning i kortbana 2023 på Valhallabadet i Göteborg.

Tävlingarna genomförs den 22-26 November med junior-SM försök på förmiddagarna och SM-finaler på eftermiddagarna. Köp en seriebiljett om du vill ha tillgång till alla pass under hela tävlingen eller en passbiljett om du vill se något eller några enstaka tävlingspass!

Barn som kan sitta i föräldrars knä går in gratis. Rullstolsanpassad entré och sittplats finns, hör av dig till oss för mer information via vår mejladress nedan!

Eventuella frågor hänvisas till InneSM2023@vssf.nu

Mer information inför tävlingarna hittar du på www.innesm.se

Lokal

Valhallabadet, Valhallagatan 3, 412 51 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer