Event inställt

Kors i taket 27/3 - Elin Almén + support

130,00 SEK

Plats

Datum

27 mar 2020 19:00 - 21:00

Beskrivning

Vårens andra show är här efter rivstarten i Januari!

Kvällens headliner är ingen mindre än Elin Almén, nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska standupgalan 2020 och har setts bl.a. i Släng dig i brunnen på SVT och #Flickstreck på Viaplay. Elin är en energirik och sprudlande komiker med ett kroppsspråk som är på en helt egen nivå.

Support utgörs av ett pärlband av fantastiska komiker i form av Christer Svensson, Pär Lindström, John Olsson, Stephan Ahlgren, och Umit Dag. 

MC: Stefan Larsson-Fritz

Standupshowen är mellan 19-21 i form av två akter med en liten paus i mitten.
Lindgården serverar mat mellan 17-19 där bordsbokning sker separat via Lindgården 0223-43400.

Arrangör

Lokal

Lindgården Lindgården, Kyrkvägen 7, 737 32 Fagersta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.