Eventet är avslutat

Korpelarörelsen, är du av den rätta tron?

200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

22 juli 2021 - 24 juli 2021

Beskrivning

KIRUNA 16 – 18 JULI  |  VITSANIEMI 22 – 24 JULI  |  KIRUNA 13 – 14 AUGUST


Korpelarörelsen - Är du av den rätta tron?

Efter mer än 80 års väntan är Korpelarörelsens profeter tillbaka för att frälsa oss. Denna gång har de återuppstått som ett Black Metal band och bjuder in dig till ett väckelsemöte du aldrig kommer att glömma. Boka din biljett nu och se till att just du får tillträde till Silverarken. 

Läs mer på korpelaland.com


OBS – ENDAST 30 PLATSER PER MÖTE!

Här skaffar du biljett till Korpelarörelsen i Vitsaniemi 22 – 24 juli. 
Biljetter till Korpelarörelsen i Kiruna 16 – 18 juli och 13 - 14 augusti hittar du här.

Arrangör

Lokal

Björkhyddan Björkhyddan, Vitsaniemi, Hedenäset

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.