Körkonsert Vive la Musique

Eventet är avslutat

Körkonsert Vive la Musique

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2018 18:00 - 19:20

Beskrivning

Kammarkören Musikaliska bjuder på en körkonsert med fransk esprit, under ledning av vår nya dirigent Pär Fridberg. 

Ömhet och ilska, eufori och melankoli - vi lovar att det blir en kväll med tvära kast och stora känslosvall! Konsertprogrammet innehåller spektakulär och vacker fransk körmusik från olika århundraden, med verk av Debussy (Trois Chansons), Ravel (Trois Chansons), Poulenc (Sept Chansons), Duruflé (Quatre Motets sur des thèmes grégoriens),  m fl.

Bienvenues!

Mer information om kören och vår körledare Pär Fridberg hittar du på vår hemsida.

Arrangör

Kammarkören Musikaliska, en fristående kör under ledning av Pär Fridberg, baserad i Stockholm

Lokal

Hjorthagskyrkan Hjorthagskyrkan, Dianavägen 10, 115 43 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.