Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Körkonsert Mother of mine

Eventet är avslutat

Körkonsert Mother of mine

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2019 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi inbjuder till en stunds musik i vackra Engelska kyrkan i närheten av Berwaldhallen. Givetvis står i första hand brittiska tonsättare på programmet: Byrd, Tavener och Britten. Vi firar också några jubilarer: Clara Schumann föddes 1819, Sven-Erik Bäck och Sven-Erik Johanson föddes 1919.

I Brittens tonsättning av de sju texter som bildar verket A.M.D.G (Ad majorem Dei gloriam – to the greater glory of God) ryms det tillitsfullt naiva sida vid sida med det pompösa, rytmiska och överraskande. Det fragment av texten som vi valt som konsertrubrik, "Mother of mine", kommer från sången Rosa Mystica där Jesu moder likas vid ett rosenträd i Guds trädgårdar. 

"In the Gardens of God, in the daylight divine I shall come home to thee, Mother of mine."

Varmt välkomna!

Kollektivtrafik: Buss 69, hållplats Ambassadern, buss 76 hållplats Berwaldhallen

Bilparkering längs Dag Hammarskjölds väg

Vi säljer även biljetter vid entrén.

Arrangör

Kammarkören Musikaliska, en fristående projektkör, baserad i Stockholm

Lokal

Engelska kyrkan Engelska kyrkan, Dag Hammarskjölds väg 14, 115 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer