skip to main content

Kören Ad Libitum firar jul med Magnus Carlsson

Kören Ad Libitum firar jul med Magnus Carlsson

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

19 dec 2023 19:30 - 21:00

Beskrivning

Varmt välkomna till en stämningsfull julkonsert med Kören Ad Libitum och våra fantastiska musiker.

Göran Friman på piano, Glenn Fransson på bas och Göran Karlsson på trummor. Dirigent Camilla Sjöberg Friman

Som solist i år har vi ingen mindre än en av Sveriges mest folkkära artister- Magnus Carlsson. Ni har tidigare hört och sett honom i bla Barbados och gruppen Alcazar.

Denna julkonsert är en av få som Magnus gör som solist tillsammans med kör denna jul. Kören ser mycket fram emot detta. Vi ses den 19 december!


Biljetter kommer också att säljas i Equmeniakyrkan tisdagar och torsdag kl 10-12 under veckorna 48, 49 och 50

Lokal

Equmeniakyrkan Linköping, Drottninggatan 22, 582 25 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer