skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Kontraslöjd med Arenaslöjd (Del av CirkusMania)

Eventet är avslutat

Kontraslöjd med Arenaslöjd (Del av CirkusMania)

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

11 feb 2024 14:00 - 14:40

Beskrivning

Den 8-18 februari är det dags för Stockholms årliga cirkusfestival CirkusMania! Föreningen Midsommargården är glada att vara en del av festivalen och presentera familjeföreställningen Kontraslöjd med Arenaslöjd.

Föreställningen Kontraslöjd är ett levande allkonstverk där cirkus, slöjd och musik väcker förundran och nyfikenhet över möjligheterna med trä och träd. Föreställningen plockar fram slöjdens ljud i kombination med musik, och kombinerar kroppens kreativa arbete med trädens och träets egenskaper. I Kontraslöjd förmedlas känslan av skogen och materialet trä på ett sagolikt och poetiskt vis.

Medverkande är cirkusartisten Jenny Soddu, slöjdaren Hedvig Flärdh och musikerna Veronica Lindåker och Erik Bengtsson. Med ljudbild av Alexander Eldefors och registöd av Camilla Rud.

Datum/tid: 11 februari kl 14.00
Plats: Midsommargårdens stora sal
Ålder: Rekommenderad ålder från 6 år

Efter föreställningen bjuder vi in till workshop i täljning för både stora och små! 

I samarbete med cirkusfestivalen CirkusMania och Danisstan/Cirkusistan. 
Presenteras med stöd från Stockholms stad.

Vid frågor kontakta hej@midsommargarden.se

Fotograf: Alex Hinchliffe

Välkommen till Midsommargården! 

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer