Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kontinent Dalsland – Festival för aktuell musik

Eventet är avslutat

Kontinent Dalsland – Festival för aktuell musik

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

13 jul 2022 17:00 - 17 jul 2022 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kontinent Dalsland – Festival för aktuell musik

Mats Gustafsson / Ebo Krdum / Yaron Deutsch / Torgeir Vassvik / Sofia Jernberg / Mona Monasar / Goran Kajfeš / Avin Omar / Anders Nyqvist / Sören Hermansson / John Chantler / Makadam / Mette Rasmussen / Erwan Keravec / My Hellgren / Christer Bothén / Fire! Orchestra / Rosali Grankull / Helena Persson / Alessandro Perini / Anna Lindal / Axelsson & Nilsson Duo / Eva Lindal / Hemvärnets musikkår Bohusdal och Bengtsfors musikkårer / Trio Signal / Hedvig Mollestad / Maryam Javidmehr


Information om möjligheter till förtäring och logi tipsar vi om på www.kontinentdalsland.se där ni också hittar fullständigt program och platser för konserterna!


13 Juli – Håverud
14 Juli – Upperud
15 Juli – Åmål
16 Juli – Fengersfors
17 Juli – Håverud

Kontinent Dalsland är en ny festival som presenterar några av Sveriges och Europas främsta artister, tonsättare och klangkonstnärer i ett forum där framtidens kreativitet närs och sprids till en bred publik. Uruppföranden och äldre mästerverk av nutida tonsättare, inspirerade av intryck som färgar deras värld, framförs av banbrytande artister från jazz, opera, avantgarde, folkmusik, klassisk musik och lokala musikkårer, vilka förenas i årets tema: InterNationalromantik.

Festivalpasset berättigar till inträde på festivalens samtliga konserter; endagspasset berättigar till inträde på den specifierade dagens samtliga konserter. Biljetter till enstaka konserter säljs vi anslutning till varje konsert vid dörren.Arrangör

Dalslands enorma storhet upplevs bara genom ett besök till detta ett av Sveriges minsta landskap. Ingången till den nyskapande och vägröjande musikvärlden sker genom en liten bergsklyfta i den enorma bergskedjan som bildar dagens samhälle. Hos unga klangkonstnärer brinner den kreativa lågan starkare än någonsin, och vi slår följe med dem genom klyftan till den magiska värld som öppnar sig där. Kontinent Dalsland ger konstnärer ett forum att nära framtidens kreativitet, och bildar ett internationellt nav i Dalsland där de starkaste avtrycken levereras med brutal ärlighet från morgondagens ikoner. I dagens samhälle vågar få passera de bergsklyftor som leder till okända trakter. Många tycker det var bättre förr, känner inte igen sin hembygd och sjunger helst med i den sång de redan känner till. Kontinent Dalslands mål är att inspirera andra och oss själva till modet att skråla med i en sång vi inte ännu behärskar.

Lokal

Dalslands konstmuseum Dalslands konstmuseum, Upperud 28, 464 40 Åsensbruk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer