Konsten att växa vilt!

Gratis

Plats

Flera tidpunkter

13 juni 2022 - 23 juni 2022

Beskrivning

Konsten att växa vilt!

Skissernas Museums sommarkonstskola i samarbete med Botaniska trädgården.

Vi inspireras av utställningen The Return of Finsta på Skissernas Museum. Hur kan graffiti och streetart möta naturen? Vi hittar inspiration i växternas värld och skapar skisser, måleri, mönster och byggen i olika material. Konstskolan avslutas med en vernissage där familjen bjuds in att se vad som skapats under veckan.

V. 24, 13-16 juni, för ålder 7–9 år.

V. 25, 20-23 juni, för ålder 10–12 år.

Tid: Mån–Tors, kl. 9.00–12.00

Pris: 750 kr, inklusive material och mellanmål.

Bokning av plats sker via Billetto. En biljett per barn. Begränsat antal platser.

Vi skapar både i verkstaden och utomhus.

Mer info om betalning mm i bekräftelsemailet efter bokning.

För frågor om aktiviteten kontakta museets konstpedagoger:

Magdalena Sigmond, magdalena.sigmond@skissernasmuseum.lu.se

Cathrine Hellberg, cathrine.hellberg@skissernasmuseum.lu.se

Foto: Emma Krantz, Skissernas Museum

Arrangör

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Lokal

Finngatan 2, 223 62 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.