skip to main content

Konstdialog: Kakan Hermansson & Emelie Höglund

Konstdialog: Kakan Hermansson & Emelie Höglund

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

9 mar 2024 14:00 - 15:00

Beskrivning

I en dialogbaserad visning möts Kakan Hermansson och Emelie Höglund, med utgångspunkt i deras respektive erfarenheter och praktiker reflekterar de kring verken i Conny Karlsson Lundgrens utställning Jag kysser dina ögon.

Kakan Hermansson är konstnär, programledare, författare och DJ. 2012 tog hon examen från institutionen keramik och glas på Konstfack och har sedan 2015 varit verksam som adjunkt vid samma lärosäte. I sitt konstnärskap arbetar hon med frågor kring kön, klass och sexualitet. 2016 släppte hon sin första bok Hela Kakan. Hon har därefter medverkat i både tv och radio, drivit intervjupodden Under Huden samt startat sitt eget hudvårdsmärke.

Emelie Höglund är enhetschef på Hallwyllska museet och var intendent för utställningen Bögar. Mötesplatser i en förbjuden tid som visades 2021 på Hallwyllska museet. I utställningen undersöktes vilka fristäder som fanns för homosexuella män i perioden mellan sekelskiftet fram till 1944 då homosexuella handlingar avkriminaliserades i Sverige.

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser.

Bild: Emelie Höglund. Kakan Hermansson. Foto: Emma Grann

Lokal

Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer