skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KONSTBUSS – Södra Bohuslän-klustret

Eventet är avslutat

KONSTBUSS – Södra Bohuslän-klustret

Från 40,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 12:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

KONSTBUSS – Södra Bohuslän-klustret
I anknytning till GIBCA Extended (Gothenburg International Biennal Contemporary Art) arrangeras en konstresa till Stationen i Svenshögen, Konstrummet i Skärhamns bibliotek, Nordiska Akvarellmuseet på Tjörn och Stenungsunds konsthall. På platserna och på bussen får du ta del av performance, scenkonst, skulptur och film som på olika sätt knyter an till tematiken för årets biennal. Som värdar på bussen finns Nordiska Folkhögskolans Bildskola och nystartade AiC Orust.

Påstigning 12:00 Nordiska folkhögskolan Kungälv och 12:30 Stenungsunds station
Vi avslutar 18:00 i Stenungsund med möjlighet att ta del av årets Kulturnatta.

Anmälningsavgift 40 kr, i priset ingår fika.

Mer information om bokning och program på respektive arrangörs hemsida eller på https://www.gibca.se/gibca-extended/om-gibca-extended/

Arrangörer: GIBCA, Nordiska Akvarellmuseet, Stenungsunds Konsthall, STATIONEN i Svenshögen, Nordiska folkhögskolans Bildskola i Kungälv, AiC Orust samt Tjörns och Kungälvs kommun.Arrangör

Nordiska folkhögskolan är en plats där du kan känna dig hemma oavsett varifrån i världen du kommer. Här träffas vi över gränser – nationella, sociala och åsiktsmässiga. Våra kursprofiler gör att du alltid hittar en gemenskap där du kan vara dig själv och samtidigt utveckla nya förmågor.

Lokal

Nordiska folkhögskolan, Olof Palmes väg 1, 442 31 Kungälv

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer