Konstakuten

Eventet är avslutat

Konstakuten

Biljetter från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

10 oktober 2019 - 11 oktober 2019

Beskrivning

Konstakuten

Med omtanke om din kreativa kraft

Vad är värt att offra för konsten?

Hur vet jag om jag är bra?

Måste jag mingla?

Vill du skapa, men tycker det är obehagligt? Vill du kunna lita på dina idéer? Konstakuten finns till för dig som ibland upplever svårigheter med din kreativitet. På våra pop up-akuter kan du få hjälp med de flesta krämpor som har med skapandet att göra, allt från mindre stopp till större konstnärliga dilemman. Vi behandlar både praktiska problem och existentiella frågor.

~~~~

Konstakuten är en interaktiv föreställning där du kommer ta del av konstnärliga gestaltningar kopplade till skapandet. Du kommer att få utforska dina egna känslor och frågor som har med skapande och kreativitet att göra, och får möjlighet att träffa andra med liknande funderingar. Du väljer själv hur mycket du delar med dig av, och du bestämmer själv nivån på ditt deltagande.

Vi riktar oss specifikt till dig som är under 30 år och som utövar någon form av konst, inom alla olika genrer (teater, dans, musik, måleri, design, poesi, film, foto osv). Kanske studerar du just nu, eller funderar på att göra det. Kanske har du hållit på ett tag med det du gör, eller så har du precis börjat.

Konstakuten

Gamlestadens fabriker, adress adress

10 & 11 oktober

Insläpp: 18.00, 18.20, 19.00, 19.20

4 personer per insläpp

Föreställningslängd: ca 90 minuter

Biljettpris: 50 kr. Medlemmar i KulturUngdom går gratis, läs mer om medlemskapet här.

Medverkande

Saga Nygård

Maja Felicia

John Wattström

Märta Jungerfelt

Idé och koncept: Matilda Johansson och Sara Östebro~~~~

Konstakuten görs av Scenkonstguiden och KulturUngdom, med stöd av Västra Götalandsregionen och Sensus studieförbund.

Scenkonstguiden är  en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Här sprids ordet om konst, design och scenkonst på ett personligt, inspirerande och tillgängligt sätt. Förutom att bjuda in till samtal om konst och scen skapar Scenkonstguiden också mötesplatser och scenkonsthändelser.

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar KulturUngdom med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. 

Arrangör

Scenkonstguiden – För dig som älskar konst och scen.

Lokal

GAMLESTADENS MARKNAD GAMLESTADENS MARKNAD, Gamlestadsvägen, 415 02 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.