Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Konsistens - Kanadensiskt audiovisuellt gästspel

Eventet är avslutat

Konsistens - Kanadensiskt audiovisuellt gästspel

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

13 jun 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Missa inte detta unika Kanadensiska gästspel!
Konsistens är en audiovisuell djupdykning som går utanpå det mesta. Under en kväll i VARDAGSRUMMET får publiken uppleva performances som virvlar live-set runt;~ det naturliga - genom perspektivskiften och sammanflätade kopplingar
~ det flyktiga - genom drömlandskap och terapeutiska egenskaper
kom och upptäck en sammansmältning av bild och ljud •Dörrarna öppnar 18.30
Biletter 100:- vid dörren! Boka på project@sc~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~𝕋𝕣𝕒𝕛𝕖𝕔𝕥𝕠𝕣𝕚𝕖𝕤 ~ (ℂ𝔸/𝕊𝕎𝔼)
Trajectories är ett kanadensiskt-svenskt kollektiv av ljudkonstnärer och kompositörer bestående av Connor Cook, Charles Harding och Malte Leander. Genom att reflektera och kommentera samtida frågor och händelser formar varje enskild skapares perspektiv interaktivt kollektivets riktning och vice versa. I denna iterativa praktik utforskar Trajectories en mängd olika inspelningsuppsättningar, kollaborativa kompositionstekniker och experimenterar med idéer om konstnärens icke-antropocentriska positionering, närvarande vid tidpunkten för inspelning, komponering och framförande. De dokumenterar expeditioner med hjälp av fältinspelare, hydrofoner och olika kameror för att fördjupas i synen och ljuden från miljöer, i syfte att vårda gradvis framväxande konstnärliga teman kring den ekologiska och historiska karaktären hos geografiska platser och, som ett resultat, engagera sig i nytt arbete med personlig mening förstärkt av omgivningens djupare sammanhang.
https://trajectoriescollective.bandcamp.com/𝕍𝕚𝕧𝕚𝕒𝕟 𝕃𝕚 ~ (ℂ𝔸)
Vivian Li är en Tiohtià:ke/"Montreal"-baserad multidisciplinär ljudkonstnär och kompositör. Hennes praktik kombinerar användningen av syntar, akustiska instrument, ljudinspelningar och ljudprogrammering genom improvisations performan installation och ljuddesign. Med utgångspunkt i en pågående fascination för ljudens terapeutiska egenskaper, försöker hon skapa uppslukande och oneiriska miljöer som främjar mjukhet, intimitet och varaktighet, och uppmanar lyssnarna att sakta ner, lyssna aktivt och söka vila kollektivt som en underhållningsakt. Sedan 2021 är hon värd för ett månatligt radioprogram "Lo Signal" på Montreals samhällsradiostation CKUT 90.3fm. Denna 2-timmars slot fungerar som en sonisk lekplats, där hon spelar sina omgivande scraps, fältinspelningar, drönare, ljudexperiment och ljuddagbok.
https://specialdevivery.bandcamp.com/

Arrangör


Schhh - Vardagsrummet är en plattform för konstmusik och ljudkonst som gör smal musik tillgänglig för en bred publik. Genom att kombinera avantgardistiska ljudexperiment med en atmosfär av intimitet och närhet skapar vi en unik upplevelse för lyssnarna.

På Vardagsrummet kan du upptäcka och utforska det bästa inom konstmusik och ljudkonst från hela världen. Vi strävar efter att erbjuda en varierad repertoar som inkluderar allt från samtida klassisk musik till elektroniska ljudlandskap och experimentella ljudinstallationer.

Vårt mål är att bryta ner de traditionella barriärerna som omger konstmusiken och göra den tillgänglig för alla. Genom att hålla våra evenemang i avslappnade miljöer, som vardagsrum och intima scenrum, skapar vi en mer avslappnad och inkluderande atmosfär där lyssnarna kan utforska och njuta av konsten utan förutfattade meningar eller krav.

Vi välkomnar både etablerade konstnärer och unga talanger, och vi strävar efter att främja en dynamisk och sammanhängande konstnärlig gemenskap. Våra evenemang kan inkludera liveframträdanden, workshops, samtal och utställningar, där konstnärer och publik kan mötas och interagera på olika sätt.

Schhh - Vardagsrummet är platsen där smal musik blir tillgänglig för alla som är nyfikna och öppna för nya ljudupplevelser. Vi tror på kraften i konsten att beröra och inspirera, och vi strävar efter att skapa en plattform där konstmusiken kan blomstra och nå ut till en bredare publik.

Lokal

Vardagsrummet, Hoby Prästgårdsväg 1, 276 36 Borrby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer