Hoppa till huvudinnehåll

Konsertdagarna i Ekestad 2024

Konsertdagarna i Ekestad 2024

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

2 aug 2024 19:00 - 3 aug 2024 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Konsertdagarna i Ekestad äger traditionsenligt rum första helgen i augusti med en fredagskonsert 19:00 och en lördagskonsert 15:00.

Det blir klassisk musik i världsklass med Arildkvartetten, Bengt Forsberg, Andreas Brantelid och årets gästartist .

Fredagens och lördagens konserter har olika musikaliskt innehåll och därför kan du välja att köpa en kombibiljett för båda dagarna till reducerat pris. Utomhusbiljetter finns att köpa i entrén till Ekestads Folkets Park.

Insläpp en timme före konsert.

Konserten varar vanligtvis i 2,5 – 3 timmar inklusive två pauser.

Det finns en utmärkt servering där du kan köpa goda snittar, vin, öl (även alkoholfri), läsk, mineralvatten, kaffe/te, och hembakade kakor. Serveringen är öppen före konserterna samt i de båda pauserna. Förbeställning är möjlig. Förtäring av medhavd mat och dryck är inte tillåtet.

Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar info@ekestadsfolketspark.se

Arrangör

Vi arragerar konserter, föreställningar och event i och utanför vår gamla Folkpark i Ekestad.

Lokal

Ekestads Folket Park, Ekestadsvägen 23, 291 96 Kristianstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer