skip to main content

Konsert Sparreholms Slott

Konsert Sparreholms Slott

Från 106,00 SEK

Plats

Datum

31 aug 2024 13:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Sparreholms Slott

Konsert med hästar i genuin slottsmiljö. Kom och upplev vackra hästar under det att ensemble ur STOCKHOLMS SYMFONIORKESTER spelar klassisk musik med sång och även gregoriansk sång till nya filmiska stråkarrangemang. Efter konserten öppnar bilmuseet och caféet. I caféet fortsätter musiken spela. 

Sång Anna Pihl Lindén, Mikael Axelsson, irländsk flöjt Pär Lindén, dirigent Nils Gunnar Burlin. 

Konserten startar kl 13.00 - ca 14.00.

Bilmuseet och caféet öppnar efter konserten kl 14.00 - 16.00

Medtag gärna stol då bänkarnas platser är ganska begränsade. OBS! Konserten genomförs utomhus. 

Föreställningen sponsras av Sparreholms hästcenter, All about a horse, Stockholms symfoniorkester, Heart Song Records och Vox Archangeli. 

Arrangör

Lokal

Sparreholms slott, Sparreholms slott 1, 640 91 Sparreholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer