Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Konsert: Skärpunkt med Peter Schuback och Magnus William-Olsson

Eventet är avslutat

Konsert: Skärpunkt med Peter Schuback och Magnus William-Olsson

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2017 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi på Dome of Visions är glada och stolta att få vara värdar för två konserter av PETER SCHUBACK med gäster. De bägge konserterna binds samman av en gemensam idé. Utgångspunkten är att ställa två presentationer mot varandra och låta dem fungera som parallella läsningar. Åhörarna kommer själva att välja vilken de vill lyssna till. Den ena eller den andra eller båda som ett samspel.

I SKÄRPUNKT, den 4 maj, medverkar MAGNUS WILLIAM-OLSSON. Han kommer att läsa en text parallellt med Peter Schubacks cellospel. Texten som framförs är dels WILLIAM-OLSSONS egen och dels hämtad ur LOTTA LOTASS Fjärrskrift. Peter Schoback framför samtidigt musik av Biber, Pousseur, Reimann, Kurtag samt egen musik.

Efter mötet mellan text och musik kommer Peter Schuback att framföra några egna verk för solocello. Dessa verk har tidigare inte framförts för publik.

Missa inte detta unika tillfälle att uppleva musiken och den speciella akustiken och arkitekturen som Dome of Visions erbjuder. Detta är den andra konserten i samarbPETER SCHUBACK är cellist och tonsättare. Han var tidigare anställd vid Malmö Musikhögskola. Han har komponerat ett stort antal verk för olika besättningar såsom verk för soloinstrument, ensemble, kör och orkesterverk samt även Elektro-Akustisk Musik (EAM). Hans musik, både som tonsättare och cellist, finns på LP och CD och han har givit konserter i hela Europa och i Syd- och Nordamerika.etet med Peter Scuback. Den första hölls den 20 april.

MAGNUS WILLIAM-OLSSON är poet. Hans senaste böcker är Poetens verk - Alejandra Pizamik (Ariel, 2017) och Eremitkräftans sånger Wahlström & Widstrand). Magnus William-Olsson är också översättare, bl.a. av Sapfo, Kvafis, Paulo Britto och Gloria Gervitz. Hans egna verk finns översatta till ett tjugotal språk.

Lokal

Dome of Visions, Valhallavägen 79, 114 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer