Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Konsert: Nguyễn Thanh Thủy

Eventet är avslutat

Konsert: Nguyễn Thanh Thủy

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

11 mar 2023 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den elfte mars arrangerar Marabouparken konsthall en konsert med musikern Nguyễn Thanh Thủy i samband med den aktuella utställningen It Was What Is Will Be med den vietnamesiska konstnären Tuần Andrew Nguyễn.

Konsertens fokus kommer att ligga på traditionell vietnamesisk musik. Men under de sista fem minuterna kommer Thủy bjuda in er till en promenad i utställningen och utforska ljudet i Tuần Andrew Nguyễns skulpturer och spela en kort improvisation på dem.

Nguyễn Thanh Thủy är en ledande đàn tranh-spelare och improvisatör i både traditionell och experimentell musik. Hon föddes i Hanoi i en teaterfamilj och uppfostrades med traditionell vietnamesisk musik från tidig ålder. Hon har studerat vid Hanoi Conservatory of Music som hon fick sitt diplom från 1998, följt av en masterexamen vid Institute of Cultural Studies 2003. Hon har tagit emot flera utmärkelser bland annat första pris och Outstanding Traditional Music Performer Prize vid the National Competition of Zither Talents 1998. Hon har turnerat runt hela världen och spelat in flertalet CD-skivor som solist, både med orkester och självständigt.

Nguyễn Thanh Thủy har arbetat många år på Vietnam National Academy of Music men för tillfället är Nguyễn internationell postdoktor vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, och vid Institute of Arts, Faculty of Education Western Norway University of Applied Sciences. Hennes forskningsprojekt Music and identity in diaspora är finansierat av Vetenskapsrådet.

Arrangör

Marabouparken konsthall visar samtida konst med inriktning på människans villkor i samhället, historien och samtiden. Konsthallens program är särskilt inriktat på människans relation till omvärlden – klimatfrågor, natursyn och vår roll i en ny tidsålder präglar programmet på konsthallen. Vår unika miljö i parken ser vi som en utgångspunkt för en diskussion om vårt förhållningsätt till världen omkring oss.

Marabouparken konsthall är sedan 2010 belägen i Arthur von Schmalensees f d kakaolaboratorium i Marabouparken. Den prisbelönta parken med skulpturer från 1900-talets pionjärer är en visionärt anlagd rekreationsanläggning för anställda vid Maraboufabriken som växte fram vid Bällstaån i Sundbyberg under 1940 och 50-talen.

Lokal

Marabouparken konsthall, Löfströmsvägen 8, 172 66 Sundbyberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer