skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Konsert med Stockholms blåsorkester - Med luft under vingarna

Eventet är avslutat

Konsert med Stockholms blåsorkester - Med luft under vingarna

Från Gratis

Plats

Datum

12 nov 2023 15:30 - 16:30

Beskrivning

Stockholms blåsorkester bjuder in dig till en fantastisk konsert med titeln "Med luft under vingarna". Det här är verkligen musik som får dig att flyga högt!

Kom och upplev Stockholms blåsorkester när de framför en underbar mix av blåsmusik. Ta del av en sensationell repertoar som inkluderar verk som Walton's Spitfire Prelude and Fugue, StarWars Main Theme och Svensk flygarmarsch. Denna konsert kommer verkligen att få luften att vibrera av melodier som tar dig med på en musikalisk resa du sent kommer att glömma.

Konserten äger rum på Alviks Kulturhus, en perfekt plats för en musikalisk upplevelse. Ta med dina vänner och familj och njut av en underbar eftermiddag tillsammans med Stockholms blåsorkester.

Biljettpris SEK 150.00, men gratis för unga under 12 år. Missa inte chansen att få vara en del av denna musikaliska fest!

Boka dina biljetter redan idag. Varmt välkommen till en oförglömlig konsert med Stockholms blåsorkester - "Med luft under vingarna"!

Arrangör

Stockholms Blåsorkester är en symfonisk blåsorkester med ca 50 medlemmar. Dirigent Niclas Blixt.

Lokal

Alviks Kulturhus, Gustavslundsvägen 168A, 167 51 Bromma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer