Konsert med Skallsjö Sommarorkester

Konsert med Skallsjö Sommarorkester

Plats

Datum

26 jul 2022 18:00 - 20:00

Beskrivning

Orkestern om konserten:

För tionde året på rad ger vi oss ut på sommarturné, och precis som vanligt har vi noggrant valt ut repertoar utifrån ett fåtal principer. Musiken ska vara riktigt rolig för oss att spela, samt intressant och medryckande för er att lyssna på. Dessutom ska den ta både musiker och publik på en varierad resa av högt, lågt, starkt, svagt, skojigt, sorgligt, snabbt, långsamt, skämtsamt och allvarligt. Röda trådar uppstår sällan bortom detta och det är vi helt medvetna om, för våra principer väger i slutändan tyngst. Men nu, med ett färdigt program i handen lyser den så starkt och rött och allt känns självklart. Tråden, den röda- “Romantik från vaggan till graven”.

Felix Mendelssohn Första satsen ut Stråkkvartett nr 3 i D-dur

Elfrida Andrée Andante Quasi Recitativo

Max Bruch Serenad över svenska folkmelodier

Ludwig Van Beethoven Sats sju ur Stråkkvartett nr 14 i ciss-moll

Arnold Schönberg Verklärte Nacht 

Arrangör

Lokal

Strandverket Konsthall Strandverket Konsthall, Hamngatan 56, 442 67 Marstrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.