KONSERT MED POPKÖREN SONGLIFE I ST NICOLAI RUIN

KONSERT MED POPKÖREN SONGLIFE I ST NICOLAI RUIN

Från 70,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 16:00 - 17:00

Beskrivning

Välkommen på en magisk vinterupplevelse i St Nicolai Ruin i Visby! 

SongLife är Gotlands största kör som sjunger välkända 
pop, schlager & rock-hits. Den 18e November kommer dom att kliva på scenen i Visbys största ruin och bjuda på både fartfyllda låtar och fin stämsång. Den mäktiga ruinen kommer fyllas av värme, ljus och sångglädje och publiken kommer få höra låtar av bl.a. Carola och Benjamin Ingrosso. 

"Tänk en mörk och kylig vinterdag, du kliver in i en upplyst ruin, virar in dig i en filt, kanske har du något varmt att dricka i handen. Eldkorgarna brinner för fullt och kören tar plats på scenen... Du får lyssna till välkända pop, schlager & rocklåtar i en miljö som gör dig lugn och harmonisk. Samtidigt fylls kroppen av glädje och ny energi när kören bjuder på både fullt ös och fin stämsång från scenen" - Sofie, Körledare SongLife

Dörrarna öppnas kl. 15.00.
Köpt biljett är ej återbetalningsbar. 

Arrangör

SongLife - en del av SJUNG NU!
Sångglädje på Gotland

Lokal

St. Nicolai kyrkoruin, Smedjegatan 19, 621 55 Visby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer