Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Konsert med Mikael Fall och Kören Da Capo

Eventet är avslutat

Konsert med Mikael Fall och Kören Da Capo

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

11 mar 2023 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till ett spännande musikaliskt möte mellan Linköpingskören Da Capo och världsmästaren i munspel Mikael Fall. Under ledning av Gunilla Frödén och i samarbete med Henrik Bergions trio, bjuds ni in till en kväll fylld med varierad körmusik och där det omöjliga blir möjligt då Mikael får ton i sitt munspel. Vi får också höra några av Falls egna låtar som han släppte i sitt album "Born in A Different Time" 2018.


Mikael är född och uppvuxen i Östergötland där hans intresse för munspel väcktes under tiden på Folkungaskolans estiska gymnasium. Idag är Mikael utöver en munspelare i världsklass, även sångare och kompositör. Under åren har Mikael samarbetat med artister som Lars Winnerbäck och Caroline Af Ugglas.

Arrangör

Kören Da Capo är en damkör som underhållit sin hemstad Linköping sedan 1986. Grundaren Gunilla Frödén leder alltjämt kören med stort engagemang och musikalisk säkerhet. Kören experimenterar gärna med spännande arrangemang från olika tidsepoker. Repertoaren spänner över stora områden, från klassisk och visa till pop och jazz. Da Capo förstärker gärna musikens budskap genom överraskande koreografi och andra sceniska uttryck.

Den genuina sångglädjen som genomsyrar kören bidrar till den nära publikkontakt som har blivit ett av Da Capos signum.

Lokal

Ryttargårdskyrkan, Djurgårdsgatan 97, 582 29 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer