Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Konsert med Drum Ecstasy

Eventet är avslutat

Konsert med Drum Ecstasy

Från Gratis

Plats

Datum

7 okt 2017 17:00 - 19:00

Beskrivning

DRUM ECSTASY har vuxit fram ur den del av Belaruski Klimat som kallade sig ”foto-rock laboratorium. Två av de fyra medlemmarna i Drum Ecstasy, Philippe Tschmyr och Aljaksandr Krautsou, är också ursprungsmedlemmar i Belaruski Klimat.

DRUM ECSTASY är en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Med trummor och pukor som utgångspunkt och med tillägg av maskinverktyg som sågar, borrar och slipar skapar de en kraftfull ljudvägg som skakar om publiken från det första pukslaget. Lägg där till inslag av sampling, tunga basgångar, influenser från olika former av electronica, drum’n’bass, techno liksom av jazz, funk och rock.

Bandet bildades 1992 och har sedan dess framträtt vid mer än 1500 tillfällen, företrädelsevis i Ryssland, Belarus och de baltiska staterna, men även på andra platser i Europa.

Bandet har nått en internationell ryktbarhet och har spelat runtom i Europa med framträdanden som ramas in av starka ljusshower och videoprojektioner. De har också samarbetat med andra artister och delat scen med storheter som Robert Plant, The Prodigy och Marilyn Manson. Deras musik har hörts i flera långfilmer och de har samarbetat med musiker, poeter och koreografer på ett gränsöverskridande sätt. Dessutom är de aktiva i flera projekt kring ekologi och social hållbarhet.

Lokal

Dome of Visions, Valhallavägen 79, 114 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer