Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kommer Venedig att överleva?

Eventet är avslutat

Kommer Venedig att överleva?

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

28 feb 2017 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

För drygt 50 år sedan drabbades Venedig av en katastrofal översvämning som täckte 75 % av staden. Skadorna blev enorma. Det ledde till en intensiv diskussion i Italien om vad som borde göras för att renovera staden och förhindra nya liknande katastrofer. Internationellt bildades stödföreningar för att hjälpa till med renoveringsarbete, i Sverige Pro Venezia.

Hur är läget idag? Kan nya katastrofer förhindras? Eller är det den enorma turismen – t.ex. de monstruösa kryssningsfartygen – och kommersialiseringen av staden som är det verkliga hotet mot stadens unika karaktär och skönhet?
Carla Toffolo är kanslichef på Comitati Privati som är den centrala Unesco-finansierade organisationen i Venedig som samordnar alla internationella insatser till stöd för staden. Malin Myrin, fil.dr, projektledare Statens Fastighetsverk och kommer redovisa iakttagelser från en studieresa
Hans Lepp är konsthistoriker och ordförande i Pro Venezia

Mötesledare: Carl Tham
Samtalet genomförs på engelska.

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

ABF Stockholm,, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer