skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Komikern Tobias Erehed i Umeå på Balder!

Eventet är avslutat

Komikern Tobias Erehed i Umeå på Balder!

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

Komikern Tobias Erehed var med i SVT:s nyinspelning av Släng dig i Brunnen 2017 och har även skrivit skämt för humorprogrammet Robins.Han har uppträtt på Balder ett flertal gånger och nu kommer han tillbaka med en ny föreställning!

Den här gången blir det lite annorlunda jämfört med sist, han tar faktiskt med sig en gitarr och blandar nyskriven standup med sina bästa humorlåtar. Tobias inledde nämligen sitt artisteri en gång i tiden som vissångare, och har börjat att blanda in sina absurt roliga låtar i gigen.

Nu har nyskrivet material bundits ihop till en sprillans ny show vid namn Känslosvall. Premiären skedde den 2 sept 2023 på Lunds humorfestival, och det blev en väldigt skrattfylld show. I denna humorföreställning utmanar han sitt lite stela, norrländska scenuttryck genom att gå igenom sin relation till ett antal grundkänslor. Längs vägen får publiken möta absurt roliga situationer och tankar, både i låtform och standupform. Så hjärtligt välkomna till denna känslomässiga bergodalbana. Håll i er.

Arrangör

Lokal

Restaurang Balder, Skolgatan 58D, 903 27 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer