skip to main content

Komedirol på safiren

Foto av Luca Zanon @ Unsplash

Komedirol på safiren

Från 500,00 SEK

Plats

Datum

28 jul 2120 18:00 - 23:00

Beskrivning

Big Funny

Denna komedikväll är lite annorlunda än alla de andra, big funny dör denna kväll. Ni behöver betala för att utmana varandra i en svår sjukamp i safirens nya arena. Ni kommer behöva simma igenom konstgjorda grottor och springa över de krossade skallarna av de som misslyckades innan er, och allt detta medans den kända komikern Big Funny (känd under artistnamnet Stor Rolig i sverige) läser upp sina sista skämt, men några av hans bästa. Ni kommer skratta så mycket att ni inte ens kan gå vid slutet, om inte så kommer de andra tävlarna fixa det. När vinnaren kommer in i den siste kammaren efter tävlingen så kommer de få använda en kniv gjord av ben för att karva upp big funny på vilket sätt som helst.
De kommer också få en mask , tillverkad av big funnys hud, OCH VINNAREN FÅR PENGARNA TILLBAKA. Den här tävlingen kommer vara spännande, skrattretande, och den största utvecklingen av big funny konceptet som någonsin har tillverkats.
KOM HIT NU

Lokal

Safiren Rolcenter Safiren Rolcenter, Drottninggatan 19, 641 30 Katrineholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer