Kom på föreläsning av Albin Tingsvall om hållbar idrott!

21 feb 2019 18:00 - 20:00

Kviberg Park Hotel & Conference, Krutvägen 2, 415 28 Göteborg

Psykologen och förre handbollsspelaren Albin Tingsvalls nya bok Allt jag förlorade genom att vinna (länk Offsideshopen) har hyllats av recensenterna (se nedan). Nu kan du lyssna på hans föredrag om hur ett medvetet ledarskap kan få bättre fart på både ungdomar och elit.

På First Hotel Kviberg Park i Göteborg berättar Albin den 21 februari om aktuell idrottsforskning och sin livsresa – bland annat om varför han tackade nej till landslagsspel och ett proffskontrakt med världens bästa klubb. Samtidigt tacklar han en rad brännande frågor för alla idrottare och idrottsengagerade.

• I »första halvlek« visar Albin vägen till en hållbar ungdomsidrott, bland annat om hur vi får fler ungdomar att idrotta längre upp i åren.

• I andra halvlek berättar Albin om sin bok och om hur man skapar en miljö där elitidrottarna både presterar och mår bra. För vad händer egentligen med en idrottare när drömmen blir vardag? Och vad händer när alla älskar din prestation men glömmer din person?

Välkommen till en tankeväckande och inspirerande kväll!

Var och när:

First Hotel Kviberg Park den 21 februari 18.00 – ca 20.00. First Hotel Kviberg Park bjuder på fika i anslutning till seminariet.

Biljetter: 175 kr (serviceavgift på 16,85 kr ingår)

Vill du ha en rundvandring i Nordens största multisportarena  (länk: https://www.prioritetsernekear...  eller specialpris på övernattning i samband med seminariet? Kontakta linn.gullden@kvibergparkhotell.se för mer info.

»Albin Tingsvall sätter elegant och träffsäkert ord på en ung mans tankar och vardag på ett sätt som är applicerbart på vilken verksamhet och vilka drömmar som helst. Läs den här boken, även om du inte alls är intresserad av sport! Den kommer att lära dig mer om människor.«

Sara Martinsson, Dagens Nyheter

»Albin Tingsvall har skrivit årets viktigaste idrottsbok. Borde bli obligatorisk läsning för alla idrottsföräldrar, talanger, elitidrottare, ledare, tränare och klubbstyrelser.«

Johan Flinck, Aftonbladet

Pris Ej tillgänglig