Koloni: Selvhenter (DK) + Boolvar (FR/SE) (Nordic Sessions)

Eventet är avslutat

Koloni: Selvhenter (DK) + Boolvar (FR/SE) (Nordic Sessions)

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

22 sep 2022 19:00 - 23 sep 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen och Koloni presenterar: Selvhenter (DK) + Boolvar (FR/SE) (Nordic Sessions)

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 22 september
Tid: 19.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Selvhenter (DK)

De är tillbaka! Efter en paus på mer än två år, dussintals nya kreativa projekt och en baby så spricker Selvhenter av energi och musik igen. Kompromisslöst, och med en gränslöst explosiv blandning av experimentell rock, improviserad frijazz och aggressiv punk visar den danska kvintetten Selvhenter att friformsartad musik kan rymma så mycket mer än ren improvisation. Gruppens debut nominerades till Nordic Music Prize och tog den ut på den europeiska rock- och experimentscenen. Musiken är en blandning av rock, oljud, dronemusik och rå energi.

De fyra medlemmarna i bandet bestående av Maria Bertel (trombon), Sonja LaBianca (saxofon), Jaleh Negari (trummor) och Anja Jacobsen (trummor) är alla välkända musiker på Köpenhamns experimentella musikscen och aktiva i band, performance-grupper och soloprojekt som Meshes, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen, Gud Er Kvinde, Valby Vokalgruppe, SOLW, Jaleh Negari och Sonja Labianca. 2010 grundade medlemmarna i Selvhenter konstkollektivet och skivbolaget Eget Værelse (ett eget rum) - en plattform för de projekt de skapar tillsammans eller individuellt, se: www.egetvaerelse.dkBoolvar (FR/SE)

Duon består av Delphine Joussein (flöjt/effekter) och Sheik Anorak (trummor) där flöjt och trummor möts i ett musikaliskt kaos. Från mjuka melodier till explosiva metalriff, går Boolvar igenom sin musik med influenser från Krautrock, Free and Noise.


Obs! 180 kr i förköp, 200 kr i dörren.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.