Knyckare och Josefinito i London - Ståuppklubben på europaturné

Eventet är avslutat

Knyckare och Josefinito i London - Ståuppklubben på europaturné

Datum

24 maj 2017 21:00 - 23:00

Beskrivning

Efter drygt två år, över 80 arrangemang och mer än 7000 sålda biljetter i Göteborg tar nu Ståuppklubben sin verksamhet ut i Europa. Under en vecka i maj åker Ståuppklubbens grundare, göteborgskomikerna Marcus Bengtsson och Hampus Algotsson, tillsammans med Emma Knyckare och Josefin Johansson, ut i Europa och ger svenskspråkig stand up i Berlin, London och Barcelona. Under ca två timmar bjuder de på skratt för utlandssvenskar och besökare i tre av Europas svensktätaste storstäder. Den 24 maj gör turnén stopp i London på Angel Comedy Club @ The Bill Murray.

EMMA KNYCKARE
Emma Margareta Knyckare är komikern och programledaren som du kanske hört eller sett i till exempel Tankesmedjan i P3, Knyckare i P3, Musikhjälpen (P3/SVT), Extra! Extra! (TV3) eller i hennes podcast Förstagångenpodden. Med en alldeles egen framtoning som du inte sett någon annanstans är hon en av Sveriges absolut roligaste.

JOSEFIN JOHANSSON
Josefin ”Josefinito” Johansson har du kanske hört i Pang Prego i P3 eller i hennes podcast Josefinito Pod. Hon medverkar även ofta i mängder av olika TV-produktioner, bland annat har man kunnat se henne i Så ska det låta (SVT), Fångarna på fortet (TV4) och Allsång på Skansen (SVT) för att nämna ett fåtal. Med en glad, sprallig och fantastiskt rolig stand up är det inte konstigt att hon blivit nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska standup-galan två år i rad de senaste åren. Dessutom gör hon musik under artistnamnet Josefinito.

MARCUS BENGTSSON
Marcus Bengtsson är en av de två grundarna av Ståuppklubben. Han har kört stand up i snart fem år och har underhållit publiker från Skellefteå till Malmö. Med sin glada, men ändå så mörka, humor har han kommit att bli ett älskat inslag på den svenska standup-scenen.

HAMPUS ALGOTSSON
Hampus Algotsson är lika delar komiker och arrangör. Han är den andra av de två grundarna av Ståuppklubben, han driver standupklubben Äntligen Roligt i Kristianstad och arrangerar en rad fristående standup- och humorevent. Parallellt har han under de senaste åren gjort succé med sin stand up på klubbar runt om i Sverige. Med udda vinklar dissekerar han så väl sitt liv som sin omgivning, resultatet blir väldigt rolig stand up.

Insläpp 20.15, på scen 21.00.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.