Knyckare och Josefinito i Berlin - Ståuppklubben på europaturné

23 maj 2017 20:30 - 22:00

Comedy Café Berlin, Roseggerstraße 17, 12059 Berlin


Efter drygt två år, över 80 arrangemang och mer än 7000 sålda biljetter i Göteborg tar nu Ståuppklubben sin verksamhet ut i Europa. Under en vecka i maj åker Ståuppklubbens grundare, göteborgskomikerna Marcus Bengtsson och Hampus Algotsson, tillsammans med Emma Knyckare och Josefin Johansson, ut i Europa och ger svenskspråkig stand up i Berlin, London och Barcelona. Under ca två timmar bjuder de på skratt för utlandssvenskar och besökare i tre av Europas svensktätaste storstäder. Den 23 maj gör turnén stopp i Berlin på Comedy Café Berlin.

EMMA KNYCKARE
Emma Margareta Knyckare är komikern och programledaren som du kanske hört eller sett i till exempel Tankesmedjan i P3, Knyckare i P3, Musikhjälpen (P3/SVT), Extra! Extra! (TV3) eller i hennes podcast Förstagångenpodden. Med en alldeles egen framtoning som du inte sett någon annanstans är hon en av Sveriges absolut roligaste.

JOSEFIN JOHANSSON
Josefin ”Josefinito” Johansson har du kanske hört i Pang Prego i P3 eller i hennes podcast Josefinito Pod. Hon medverkar även ofta i mängder av olika TV-produktioner, bland annat har man kunnat se henne i Så ska det låta (SVT), Fångarna på fortet (TV4) och Allsång på Skansen (SVT) för att nämna ett fåtal. Med en glad, sprallig och fantastiskt rolig stand up är det inte konstigt att hon blivit nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska standup-galan två år i rad de senaste åren. Dessutom gör hon musik under artistnamnet Josefinito.

MARCUS BENGTSSON
Marcus Bengtsson är en av de två grundarna av Ståuppklubben. Han har kört stand up i snart fem år och har underhållit publiker från Skellefteå till Malmö. Med sin glada, men ändå så mörka, humor har han kommit att bli ett älskat inslag på den svenska standup-scenen.

HAMPUS ALGOTSSON
Hampus Algotsson är lika delar komiker och arrangör. Han är den andra av de två grundarna av Ståuppklubben, han driver standupklubben Äntligen Roligt i Kristianstad och arrangerar en rad fristående standup- och humorevent. Parallellt har han under de senaste åren gjort succé med sin stand up på klubbar runt om i Sverige. Med udda vinklar dissekerar han så väl sitt liv som sin omgivning, resultatet blir väldigt rolig stand up.

Insläpp 20.00, på scen 20.30.

Biljett

Stängd