skip to main content

Knifven & Gorilla Killarna

Knifven & Gorilla Killarna

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

2 mar 2024 20:00 - 3 mar 2024 01:00

Beskrivning

Knifven är tillbaka! Jävlarrrr va kul! Äntligen!

Vi har även fått hit Gorilla killarna som ska se till så festen blir fulländad.

Knifven:

Knifven är punkbandet med rötter i Östergötland som vägrar att ge upp! Sedan starten 2010 har gruppen kämpat på med skramliga gitarrer, skeva melodier och hetsigt driv. Sakta men säkert har trion skapat en musik som är lika egensinnig som tryggt förankrad i den svenska punkgenren. Det är ekon av Masshysteri, Mattias Alkberg och Docenterna. Men det är också en skrikande energi som är deras alldeles egna. En framåtrörelse på gränsen till utmattning. Som ett oväder på en slätt som växlar i styrka och intensitet.

Knifvens texter är betraktelser som är oborstade och poetiska. Det är historier om att vara fast i samhällets maskineri, om orättvisor och idioti men också förhoppningar om ett annat liv där gemenskap och mänsklig närhet betyder mer än individualism och karriär.

Knifven består av Anders Carlborg (gitarr, sång), Joakim Andersson (bas, sång) och Adrian Hörnquist (trummor). Bandet bildades 2010 och är i dag baserade i Stockholm och Malmö. Knifven har gett fyra singlar, debutalbumet ”Skuggfigurer” (2015), uppföljaren ”Brinner” (2017), EP:n ”Trött, Dött, Kött” (2019) och samlingen ”Skivspill och rester” (2021) som finns både digitalt och på kassett. Albumen har fått fin kritik i tidningar som Corren, Gaffa och Slavestate. Knifven har gjort drygt 80 spelningar på klubbar, spelställen och festivaler i södra och mellersta Sverige. Trion har även spelat i Oslo samt gjort tre turnésvängar i Tyskland och Danmark.

FB: https://www.facebook.com/Knifv...

Spotify: https://open.spotify.com/artis......

- GorillaKillarna

Svensk Punk anno 1993

Svinen från Jörlanda

Punk rätt & slätt!

Insta: @gorillakillarna

Arrangör

Hisingens enda rockklubb och stans bästa fritidsgård för vuxna! Din lokala rocklangare sen 2010

Öppet Fredag och lördag. Livemusik första o sista helgen varje månad.

Lokal

Dirty Deeds, Wieselgrensplatsen 11, 417 17 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer