Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Knickedick Gårdsfest 2019

Eventet är avslutat

Knickedick Gårdsfest 2019

Biljetter från 325,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2019 18:00 - 18 aug 2019 01:00

Beskrivning

KNICKEDICK GÅRDSFEST 2019
Lördag 17 augusti Norrköping

CAESARS
HONUNGSVÄGEN
SONIC SURF CITY
NORRA PROMENADEN
OCEAN'S OATH
DJ EMMA HASSELROT

För 16:e året i rad bjuder Knickedick in till en endagsfestival. Spelplatsen är Dynamo (OBS! inomhus pga regn) vid Hallarna och årets program innehåller både etablerade rockikoner och debuterande popartister. DJ, mat och dryck från flera barer.
325 kr (ink moms) + förköpsavgift. Köpta biljetter återköps ej. 18 år leg. 
Insläpp kl 18 på Dynamos innergård, ingång från Slottsgatan 133. Slutgiltigt schema med speltider för artisterna meddelas samma vecka.

Lokal

Dynamo Dynamo , Tunnbindaregatan 37C, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.