KNICKEDICK 2022 MARKUS KRUNEGÅRD, LINN KOCH-EMMERY mfl

Eventet är avslutat

KNICKEDICK 2022 MARKUS KRUNEGÅRD, LINN KOCH-EMMERY mfl

Biljetter från 450,00 SEK

Plats

Datum

20 aug 2022 18:00 - 21 aug 2022 01:00

Beskrivning

KNICKEDICK 2022

NORRKÖPING LÖRDAG 20 AUGUSTI


MARKUS KRUNEGÅRD ★
LINN KOCH-EMMERY
VEIKKO OUT OF MIND ★ DJ EMMA


Äntligen efter två års pandemi är Knickedick tillbaka! Datumet är lördag 20 augusti under Augustifesten i Norrköping och spelplatsen är Dynamos innergård vid Hallarna. Årets artistprogram är 100 % Norrköping.

Biljetter 450 kr (ink moms) + förköpsavgift. Köpta biljetter återköps ej. 18 år leg. DJ, mat och dryck från flera barer. Insläpp kl 18 på Dynamos innergård, ingång från Slottsgatan 133. Slutgiltigt schema med speltider för artisterna meddelas samma vecka.


MARKUS KRUNEGÅRD

På nio album, några EPs och fler hitsinglar än de flesta svenska artister kan räkna till har Markus Krunegård gått från stor till större. Lägg därtill P3 Guld-priser, Grammis-nomineringar och en karriär som började redan 2001.

När Krunegård hösten 2020 klev in i Så Mycket Bättre var det som en av landets absolut största och mest firade artister. Med sina välsvarvade texter och unika uttryck har han sålt ut turné efter turné och satt en helt egen standard för hur pop på svenska ska låta.

Karriären började i indiehjältarna Laakso i början av 00-talet, sprang snabbt över i Hets för att 2008 släppa sitt första soloalbum.

Markus har spelat tre gånger tidigare på Knickedick: 2007 med Laakso, 2008 och 2010 som soloartist.


LINN KOCH-EMMERY

Sedan debuten 2017 har Linn Koch-Emmery från Norrköping snabbt etablerat en självklar plats på den internationella indiescenen. Nu har hon släppt sitt debutalbum Being the girl, som är ett lysande exempel på hur modern indierock kan låta 2021.

”För mig har låtskrivande alltid handlat mer om känsla än finess. I min värld är den bästa låten en plats där man kan gråta och springa samtidigt, som balanserar på gränsen mellan eufori och ledsamhet. Det här albumet innehåller allt ifrån rättframma gitarrpop-låtar, personliga känslohål till rakt av dagboksanteckningar och mörk humor med ironi som ett slags försök till självdistans” – Linn Koch-Emmery
Linn är just nu ute på en Europaturné och besöker Polen, Tyskland, Österrike och Schweiz.


VEIKKO
Norrköpingsbandet Veikko är Alfon Keteli (sång/gitarr), Simon Ström (bas), Natanael Salomonsson (trummor) och Robin Petersson (gitarr) som nu har Malmös om bas. När pandemin fick många att lägga ner var det startskottet för Veikko. Alfon Keteli som är bandets låtskrivare och sångare fick plötsligt modet att fråga dem som annars inte hade tid och snart släppte de sin första EP. Musikaliskt plockar de friskt från det bästa ur pophistorien och skapar nya låtar på svenska som låter självklart moderna. Det senaste året har de varit in och ut på Tambourine Studios och kommer inom en snar framtid att släppa ett helt album. Framför allt är de redo att på riktigt börja spela live!


OUT OF MIND
Out of Mind som bildades när alla bandmedlemmarna gick på De Geergymnasiet består av fem personer med brinnande intresse för musik och låtskrivande. De fartfyllda och melodiösa låtarna faller in under genren indierock och blandas upp med ballader. Med mycket energi, inte bara medlemmarna emellan, smittar musiken av sig på stämningen runt omkring. Texterna andas hjärtesorg, självständighet, vänskap och att ta sig igenom tuffa perioder. Bandet har sedan starten 2018 släppt både en EP och ett antal singlar, och spelar just nu in ny musik.

Lokal

Dynamo Kvarteret Hallarna Dynamo Kvarteret Hallarna, Slottsgatan 133, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.