skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KMH Vocal Jazz

Eventet är avslutat

KMH Vocal Jazz

Från Gratis

Plats

Datum

22 apr 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Sångare och sjungande instrumentalister från institutionen för jazz framför sånggruppsarrangemang i stora och små grupper med komp under ledning av Anna Jalkéus, lektor i jazzsång. Denna konsert bjuder även på en spännande gästartist: den lettiska sångaren och kompositören Shipsea.

Grupper som Manhattan Transfer, New York Voices och Singers Unlimited har lagt grunden för denna musikgenre som i storgruppsform främst utövas på college-nivå runtom i USA. KMH Vocal Jazz är ett tillfälligt projekt som nu kommer till liv för andra gången, där studenterna får möjlighet att djupdyka i harmoniskt och rytmiskt intrikata arrangemang med fokus på blend, timing, sväng och sound. Från Shipsea kan vi vänta oss en modern approach till vokalmusikens roll och funktioner med looppedal och vocoder, och Anna Jalkéus kommer även att medverka med sin sång och harpa.

Medverkande:

Sång
Signe Misgeld
Stella Gustin
Matilda Schyborger
Marie Stæhr von Undall
Ellen Mansten Bruchfeld
Sabina Levin
Gabriela Zdanoviciute
Vanessa Marx
Iina Johanson
Frida Nilsson
David Essving
Leonard Thinsz Jansson
Alvin Jonsson
Alexander Västberg
Elmer Stenlund
Rasmus Mannervik
Johannes Bäckström
Axel Lidgren
Jakob Hällgren

Komp
Emanuel Wickström – piano och keys
Svante Qvennerstedt – elgitarr
Jakob Einarsson – elbas och kontrabas
Sebastian Jokela – trumset

Featuring
Shipsea (Jānis Šipkēvics) – sång, piano
Anna Jalkéus – sång, harpa

Lokal

Lilla salen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer